Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Ett halvt klargörande kring poängrekord

6 oktober 2019 20:56

En viss förvirring har uppstått kring poängrekordet genom alla tider i högsta serien i innebandy, på damsidan.


Ett halvt klargörande kring poängrekord

En viss förvirring har uppstått kring poängrekordet genom alla tider i högsta serien i innebandy, på damsidan.

Vi har tagit del av uppgifter som florerat sedan upptaktsträffen som gjordes gällande att Anna Wijk hade 867 poäng i högsta serien, innan denna säsong. I och med Wijks 6e poäng i dagens match mot Warberg så gjorde det att hon totalt gjort 19 poäng denna säsong. (bara det värt en eloge) Den snabbe har då räknat ut att detta skall bli 886, enligt konstens alla regler.

Det misstag som begicks var att de uppgifterna från upptaktsträffen inte kontrollerades i tillräcklig utsträckning, och det ber vi om ursäkt för. Efter flera omräkningar under eftermiddagen/kvällen så ser det ut som att korrekt poängskörd i högsta serien för Anna Wijk är 876. (Med reservation för felräkning..)

Vilket gör att de första uppgifterna vi tog del av kan ha varit felaktiga. I och med att det kan ha varit på det viset har vi även räknat på poängen för Emelie Lindström, som enligt samma uppgifter skall vara noterad för 885 poäng. Där är det några uppgifter som är oklara, det saknas statistik på en sida men finns på en annan, vilket gör det hela än lite snurrigare.

Dock talar det mesta för att Emelie Lindström har gjort 885 poäng i högsta serien i innebandy och Anna Wijk 876. Vi behöver dock få dessa uppgifter bekräftade för att kunna gå ut med dessa.

Vi jobbar vidare för det att få klarhet i det hela.

Något som är helt klart är att matchen idag, i Idre Fjäll Arena mot Warberg, slutade 12-2 till KAIS Mora.