Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Äntligen fajt igen

15 december 2018 09:25

KAIS Mora herr möter Wibax/Piteå


Det är äntligen match igen, efter en inledning i serien med bättre spel än tabellen visar så hoppas man att även poängen ska börja studsa in. Dagens motståndare är Wibax/Piteå, ett wibax som imponerar hela tiden, dom tappar sina 4-5 med tongivande spelare inför varje säsong men ändå alltid ett lag som slåss om SSL plats. Det finns nog inget lag i toppinnebandyn som sliter så hårt för varandra. Dom är i skrivande på delad 2a plas med 2p till toppen.

Ska KAIS Mora vinna idag så måste försvarsspelet sitta, dels för det varit för mkt slarv senaste tiden, men också att Wibax släppt in väldigt lite mål, vilket gör att dom är väldigt svåra att få hål på.

I hemmalaget saknas tyvärr Anton Ekstrand, Anton har dragit på sig en skada, där första prognosen tyvärr är väldigt illa, Anton har varit en injektion i årets KAIS Mora och kommer vara en stor förlust.

Matchstart är redan 1300 så tar er till hallen och skrik er hesa.

Mot 3 poäng.

Redaktionen tippar: 4-3 KAIS Mora där gubben i lådan Eric Westlund avgör med en isare i bortre sista minuten, och visar upp sin klassiska " catch me if you can " målgest