Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför kvartsfinalerna mot Sirius

24 mars 2021 21:00

Efter ett minst sagt underligt slut på grundsäsongen med inställda matcher så blev det Sirius som KAIS Mora möter i SM-kvartsfinalerna. Inför kvartsfinalserien mot Sirius har vi pratat med kapten Malin Lundquist.


Efter ett minst sagt underligt slut på grundsäsongen med inställda matcher så blev det Sirius som KAIS Mora möter i SM-kvartsfinalerna. I bägge mötena med Sirius denna underliga säsong så har det blivit förlust för KAIS Mora, på övertid på bortaplan och efter ordinarie tid på hemmaplan.

I kvartsfinal 2, söndag 28/3-21 kl 16.00 så är det denna säsongs enkronasmatch: SUPPORTERMATCHEN . Klicka på länken för att se hur DU kan stödja föreningen KAIS Mora via exempelvis en soffbiljett. Tänk på att det är en enkronasmatch så varje såld soffbiljett bidrar till större stöd till föreningen!

Om du inte sett något om Supportermatchen än så in och följ KAIS Mora på sociala medier!

Första kvartsfinalen spelas på bortplan, fredag 26/3 kl 18.00. Matchen sänds på DT.se och SportExpressen Play. SportExpressen har studiosändning från matchen, så missa inte första kvartsfinalen!

Inför kvartsfinalserien mot Sirius har vi pratat med kapten Malin Lundquist:

**Efter mycket om och men då så blev det Sirius som kvartsfinalmotstånd. Spontana tankar om motståndet? **

Sirius har gjort sin bästa säsong kanske någonsin så det kommer såklart att bli en tuff kvartsfinalserie men jag hoppas och tror att vi är revanschsugna efter två förluster i grundserien mot dem.

Säsongen har ju varit som den varit, vad har varit roligast den här säsongen?

Ja det har varit en märklig säsong på många sätt, och det är väl egentligen nu det roligaste börjar.

Vad har ni för upplägg med träningar och annat nu strax innan slutspelet drar igång?

Nu går vi in i slutspelsbubblan vilket innebär att det är träning eller match i stort sett varje dag. Vi har nyligen kommit ur en tyngre träningsperiod och nu handlar det om att sätta detaljer.

Vad ser ni fram emot mest med slutspelet?

Allt egentligen; tuffa matcher, mycket som står på spel och mycket känslor i matcherna. Nu börjar det absolut roligaste på säsongen!

Tack Malin!