Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Herrarna fortsätter sitt lagbygge

6 maj 2021 19:16

Ännu en spelare förlänger med herrarna. Joakim Vestman kommer i och med det gå in på sin 10:e säsong i herrlaget.

"- Jag blir alltid glad när våra egna produkter väljer att fortsätta. Dessutom en spelare som är väldigt träningsvillig och alltid försöker göra sitt bästa, både för sig själv och laget, säger tränaren Peter Wallin.


Så här säger huvudpersonen själv när vi når honom med några frågor.

Fortsättning och ytterligare två år i moderklubben. Hur har tankarna gått och vad är känslan nu när det är klart? Tankarna och känslan jag har är jättebra, är oerhört revanschsugen med tanke på hur förra säsongen snöpligt tog slut i förtid.

Du är nu ännu en spelare som förlänger med KAIS Mora. Hur kommer det sig tror du att flera väljer att stanna kvar länge? Vi är alltid ett skönt gäng med bra sammanhållning i gruppen. Lätta att hänga med oavsett ålder. Man kommer varandra mycket närmre i en liten ort som Mora.

Hur ser du på din roll i laget/gruppen framöver. Vad vill du bidra med och vad vill du laget/gruppen ska bidra till dig? Jag vill vara en producerande spelar som samtidigt spelar ett solit försvarsspel, har höga krav på mig själv att bidra med det jag är bra på. Gruppen ska visa att vi aldrig viker ner oss och aldrig ger upp, alltid ha 100% inställning till både träning och match.

Vilka förhoppningar har du inför kommande säsong och vem tror du får ett genombrott alt sticker ut? Jag har höga förväntningar, får vi behålla de flesta spelarna så ser jag oss som ett topplag i serien. Vi ska vara med och slåss om uppflyttning för det har vi materialet till. Fortsätter vi på samma kula som vi slutade förra säsongen kommer vi bli svåra att få stopp på. Årets genombrottsman blir William Tara Eriksson som kommer visa vilken grym spelare som finns innanför denna charmerande ytter.

Förutom försäsongsträningen. Vad ser du fram emot att göra under sommaren och tiden fram tills allvaret börjar i höst? Sommar för mig handlar om GOLF, så förhoppningsvis så blir de många långa drives och flertalet birdies.