Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 2 matcher
Söndag
11 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Fredag
24 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
20 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match

Herrarna fortsätter sitt lagbygge

6 maj 2021 19:16

Ännu en spelare förlänger med herrarna. Joakim Vestman kommer i och med det gå in på sin 10:e säsong i herrlaget.

"- Jag blir alltid glad när våra egna produkter väljer att fortsätta. Dessutom en spelare som är väldigt träningsvillig och alltid försöker göra sitt bästa, både för sig själv och laget, säger tränaren Peter Wallin.


Så här säger huvudpersonen själv när vi når honom med några frågor.

Fortsättning och ytterligare två år i moderklubben. Hur har tankarna gått och vad är känslan nu när det är klart? Tankarna och känslan jag har är jättebra, är oerhört revanschsugen med tanke på hur förra säsongen snöpligt tog slut i förtid.

Du är nu ännu en spelare som förlänger med KAIS Mora. Hur kommer det sig tror du att flera väljer att stanna kvar länge? Vi är alltid ett skönt gäng med bra sammanhållning i gruppen. Lätta att hänga med oavsett ålder. Man kommer varandra mycket närmre i en liten ort som Mora.

Hur ser du på din roll i laget/gruppen framöver. Vad vill du bidra med och vad vill du laget/gruppen ska bidra till dig? Jag vill vara en producerande spelar som samtidigt spelar ett solit försvarsspel, har höga krav på mig själv att bidra med det jag är bra på. Gruppen ska visa att vi aldrig viker ner oss och aldrig ger upp, alltid ha 100% inställning till både träning och match.

Vilka förhoppningar har du inför kommande säsong och vem tror du får ett genombrott alt sticker ut? Jag har höga förväntningar, får vi behålla de flesta spelarna så ser jag oss som ett topplag i serien. Vi ska vara med och slåss om uppflyttning för det har vi materialet till. Fortsätter vi på samma kula som vi slutade förra säsongen kommer vi bli svåra att få stopp på. Årets genombrottsman blir William Tara Eriksson som kommer visa vilken grym spelare som finns innanför denna charmerande ytter.

Förutom försäsongsträningen. Vad ser du fram emot att göra under sommaren och tiden fram tills allvaret börjar i höst? Sommar för mig handlar om GOLF, så förhoppningsvis så blir de många långa drives och flertalet birdies.