Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Damerna möter allsvenskt topplag i sista träningsmatchen

13 september 2018 13:42

På lördag kl.16:00 gästas KAIS Mora av topptippade Lockerud Mariestad som till vardags återfinns i allsvenskan.


På lördag spelar KAIS Mora sin sista träningsmatch inför SSL säsongen, som inleds med match mot Warberg i Sparbanken wictory center. Motståndare i genrepet nu på lördag är Lockerud Mariestad, som återfinns i den västra allsvenska serien. Förra säsongen kvalade Lockerud Mariestad till SSL, men förlorade i första omgången mot FBC Kalmarsund. På förhand inför den här säsongen så ses Lockerud som en av favoriterna att ta klivet upp till SSL. För KAIS Moras del så är det här sista testet innan tävlingsmatcherna kommer.

Hemmalaget var inte helt nöjda med matchen senast mot Falun, trots vinst. Så här säger Christoffer Suominen inför matchen mot Lockerud:

"Vi är inte helt nöjda med vår prestation i mötet med Falun, men samtidigt ska de ha en eloge för sin insats. Mot Lockerud nu vill vi hitta tillbaka till vårt spel och den pulseringen som vi vill ha i matcherna. Det gäller dock att vi är påkopplade från start, Lockerud är ett bra lag".

Dt finns alltså alla förutsättningar för att det ska bli en sevärd match på lördag. Vi hälsar publik och supportrar välkomna till Idre Fjäll Arena på lördag kl.16:00.