Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

KAIS Mora gör förändringar i ledarstaben

8 mars 2019 11:49

Inför säsongen 2018/2019 anslöt Christoffer Suominen till KAIS Moras ledarstab. Med fyra omgångar kvar till slutspelet väljer dock parterna att avbryta samarbetet. Den främsta orsaken till detta är att klubben bedömt att rollfördelningarna i ledarstaben måste bli tydligare för att klubben ska kunna vinna SM-guldet 2019. Christoffer kommer däremot att fortsätta att arbeta inom föreningens organisation resterande del av säsongen.

KAIS Moras ordförande Anders Forsberg kommenterar förändringen så här: ”Christoffer har under sin tid i KAIS Mora visat att han har stora innebandykunskaper och har gjort ett omfattande och gediget arbete för att utveckla lagets spelidé. Han har under sin korta sejour i Mora blivit mycket omtyckt av många och vi önskar Christoffer all lycka och framgång i sin fortsatta tränarkarriär.”

Så här kommenterar Christoffer Suominen; ”Jag är extremt besviken, men accepterar givetvis föreningens beslut. Det har varit oerhört utvecklande att givits möjligheten att verka i en miljö med fantastiska spelare, som hela tiden strävar efter utveckling. Personligen så finns det naturligtvis många erfarenheter som jag bär med mig härifrån och in i framtiden. Avslutningsvis önskar jag laget lycka till i säsongsavslutningen.”

Föreningen vill också tacka Christoffer för denna tid och samtidigt önska honom lycka till i sin fortsatta tränarkarriär.