Lördag
15 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Lördag den 26 maj nåddes vi av det tråkiga beskedet att en av KAIS Moras eldsjälar Hasse Öhrn somnat in, endast 53 år gammal.

15 juni 2018 09:11
Föreningen

Idag den 15 juni är det Hasses begravning och klubben vill på detta sätt minnas Hasse.


Hasse började sin innebandy karriär i KAIS Mora med att träna 94 tjejerna, han var också väldigt drivande med att vid den tiden få igång en fungerande ungdomssektion.

Hasse var väldigt ambitiös och hjälpte många lag med hur de skulle bygga verksamheten kring lagen med bl.a ledare, tränare och andra funktioner som behövs kring ett nytt eller befintligt ungdomslag.

Han var också den som kom med idén om att starta veteranlaget ”vetslaget” här var tillslut alla välkomna att spela, gammal som ung och helt oberoende av innebandykunskaper, Hasse brann oerhört mycket kring detta och fick fler och fler att fortsätta eller att börja att spela innebandy. Här var han med stort engagemang med runt laget som ledare/coach så länge han kunde, men det blev lite mindre på slutet p g a hans sjukdom (MS).

Hasse hjälpte även till mycket i sekretariatet på framförallt dammatcherna i många år. När han p g a sjukdomsförloppet inte klarade sina uppgifter i sekretariatet så ville han istället försöka att hjälpa till i entré på både dam och herr matcherna, väldigt typiskt Hasse som trots sin sjukdom och trots att han satt i rullstol tog han emot publiken med ett varmt leende.

Hasse var inte bara verksam i KAIS Mora utan han satt även några år i valberedningen för Dalarnas Innebandyförbund.

Hasse var inte en person som hetsade upp sig i onödan, Hasse kunde allt, ibland så hade han fel men hans förmåga att "prata bort" saker gjorde så både han och omgivningen tillslut trodde på det!

När Hasse hade ett intresse eller hobby eller bara något/någon han brydde sig om så genomförde han det till 100%. Innebandy, sina barn, sina katter (framför allt), matlagningsprogram.

Han var ibland tystlåten men samtidigt social och utåtriktad. Han skrattade inte så ofta men hade en otrolig humor, Hasse var en fantastisk person och otroligt omtyckt.

I dag går våra tankar till Hasse och hans familj.