Lördag
23 Mar 1 match

Byta blad och vända blickarna framåt!

22 februari 2019 19:00

I den senaste omgången av damernas SSL besökte KAIS Mora IF Tibblehallen och Täby FC, resultatet fastställdes tillslut till 7-4 och efter slutsignalen fanns ingenting annat än en enorm besvikelse. Nu måste man ta lärdom av sina misstag senast och vända blicken framåt, för på söndag kommer Endre på besök till Idre Fjäll Arena och vill göra upp om tre nya poäng!

Borta matchen senast mot Täby FC slutade med en svidande förlust. Visserligen hade KAIS Mora gett sig själva en skaplig start med 0-2 ledninge efter första perioden, men man kände ändå att spelet inte stämde till 100 procent och man eftersträvade att komma upp i kapacitet. En andra period som bestod av försök att korrigera detta, men misslyckats. Och förmodligen den sämsta insatsen laget gjort denna säsong i den tredje och avgörande perioden, där Täby smällde in fyra mål på mindre än 10 minuter, bäddade för Täby vinst. Visst fick KAIS Mora in en sen reducering, men det ingav samtidigt inget hopp om poäng...

Nu på söndag tar man emot Endre hemma i Idre Fjäll Arena och Endre är aldrig en enkel match. Och det är ett Endre som spelat bättre och bättre för varje match som spelats och som också är rejält revansch sugna sen sist när Mora besegrade dem med 2-9 på Gotland.

Så nu gäller det att gå hem, rannsaka sig själva, fokusera på vad som egentligen är viktigast och komma till matchen för att göra sitt absolut bästa!

Så kom till Idre Fjäll Arena nu på söndag och heja fram KAIS Mora när det ställs mot Endre i denna toppfight! Matchen börjar 12:00, vi ses där!