Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Sirius
SIR

KAIS Mora vill avgöra på hemmaplan

26 mars 2018 19:04
SSL-Slutspelet

Efter två raka segrar mot Siriu har KAIS Mora chansen att säkra en semifinalplats på hemmaplan under tisdagen.


KAIS Mora har inlett kvartsfinalspelet med två raka segrar. På tisdag kväll har laget chans att säkra en semifinalplats. Vi tog ett kort snack med tvåmålsskytten från match 2, Amanda Öhman.

Först o främst grattis till vinsten igår och grattis till dina två mål! -Tack så jättemycket!

Efter första matchen verkade ni ganska överens om att ni inte var helt nöjda spelmässigt. Hur ser ni på insatsen i match 2? -Vi har höga ambitioner och vill alltid göra saker bättre. Första matchen hade vi en dipp under andra perioden som vi pratat om att inte få igen. Vi gör en stabil insats matchen igenom. Har ett tight försvar där Hill får hålla nollan samt 3 femmor som levererar.

Vad är det främst ni gör bättre i andra matchen? -En skillnad från den första matchen är att vi tar kommandot direkt och gör några tidiga mål som gör att vi aldrig bjuder in Sirius i matchen.

Ni vinner med 9-0 finns det saker ni ändå behöver förbättra inför tisdag? -Sirius behöver vinna kommande match om denna serie ska fortsätta och vi måste vara förbered på att de kan förändra saker i sitt spel. Därför blir det viktigt att vi fortsätter att hålla oss till vår spelidé och inte slappnar av på våra två segrar utan kliva in och ta kommandot direkt.

Tar serien slut på tisdag? -Fortsätter vi spela på de sätt som vi gjorde senast tror jag att serien kommer att vara slut på tisdag.

Matchen spelas tisdag kl 19.00 i Unihoc Arena. Varmt välkomna!