Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

KAIS Mora tar emot Djurgården på Söndag

9 november 2018 10:56

Stocken på besök i Idre Fjäll Arena


KAIS Mora ska ta sig an Djurgårdaren i Allsvenskan Norra. Herrarna kommer med vind i seglet efter vinst mot Runsten senast, medans förväntade kvallaget Djurgården släppte en klar 6-2 ledning mot Gävle för att sedan snöpligt förlora i sudden.

Till helgen får herrarna klara sig utan assisterande tränare Peter Wallin som är och spelar pensionärsinnebandy i Tjeckien, annars hoppas man in i de sista att ställa fulltaligt lag på banan.

En som tillkommer är Anton Ekstrand, Anton har i sin nya position som center verkligen visat framfötterna och redaktionen tror på 0+2 från Antons sticka.

Jakob Lundmark är en annan som redaktionen tror mycket på i helgen, Jakob har varit ruskigt bra i den rödsvarta tröjan denna säsong och en match mot Djurgården tror vi passar han som handen i handsken.

En som varit bland dom bättre denna säsong är Eric "Henrik Qvist" Westlund, med sina snabba fötter och fina spelsinne har han blivit lite av en backgeneral, Redaktionen tror på ytterligare något mål från hans sticka i helgen.

Sist men inte minst, Daniel " penky " Simons Pettersson, har en förmåga att alltid stå på rätt plats vid rätt tidpunkt, vilket kännetecknar en måltjuv, att tippa mål för Danne är en lågoddsare nuförtiden så redaktionen smäller till med åtminstonde 2 assist ( skott i magen och retur?)

Vill ni också se när redaktionen smäller in alla rätt? Då tar ni er ner till Idre Fjäll Arena Söndag kl 16;30 och stöttar grabbarna till ytterligare poäng. Vamos!