Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Onsdag
21 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
08 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Tisdag
27 Mar 1 match
Fredag
30 Mar 1 match
Söndag
01 Apr 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
KAIS Mora
MORA

KAIS Mora jagar ny seger i Västerås

7 mars 2018 20:55
SSL Dam

Efter helgens storseger mot Endre (8-1) åker serieledande KAIS Mora på torsdagen till Västerås för att ta sig an tabellsexan, Rönnby Västerås.


Therese Karlsson som varit skadedrabbad under säsongen är tillbaka i spel och vi tog tillfället i akt att ställa några frågor till henne.

Hej Tess. Först och främst, kul att se dig producera på planen igen. Hur har det varit att vara borta så länge från spel och hur känns det att vara tillbaka?

-Tack så mycket! Det har såklart varit en mental resa att inte kunna vara med på banan och göra det man brinner för mest av allt. Men alla tjejer är grymma så jag har fått bra pepp vilket har drivit mig framåt. Jättekul att vara tillbaka även om det tar ett tag att bli varm i kläderna.

Match mot Rönnby imorgon, vad är din syn på den matchen och vad behöver ni fokusera på för att ta tre poäng?

-Det blir som alltid mot Rönnby en tuff match. Den erfarenhet jag har av dem sedan tidigare är att de är kontringsstarka och då gäller det att vi är med i vändningarna, för där går det undan. Annars är fokus alltid vårat eget spel och att göra det till 100 %

Du har ju sett laget från sidan stora delar av säsongen. Har du noterat något speciellt som fungerar bra eller något som behöver förbättras inför slutspelet?

-Man behöver alltid förbättras, det är så laget och individen utvecklas. Men jag tycker bredden ser riktigt bra ut. Folk kan spela på olika positioner och gör det jättebra! Kul även att se de yngre spelarna ta för sig. Inför slutspelet är det alltid detaljer som ska finslipas, som för alla lag.

Tack Therese!

Matchen spelas torsdag 8/3 kl.19.00 i Bombardier Arena.