Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Linköping
LIBK

Moras fortsatta jakt på förstaplatsen

5 januari 2018 11:30
Matchguide

KAIS Mora fortsätter att flåsa ligaledande Pixbo i nacken. På fredagskvällen får laget en ny chans att krypa närmare när man tar emot Linköping i Unihoc Arena - ett Linköping som kommer till spel med fyra raka förluster.


Fredag 19:00 Unihoc Arena

Fem senaste KAIS Mora: V, V, V, F, V

Fem senaste Linköping: F, F, F, F, V

KAIS Moras jakt på ligaledande Pixbo fortsätter. 5-2-segern mot Jönköping för knappt tre veckor sedan innebar lagets fjärde trepoängare på de fem senaste matcherna och avståndet upp till Mölnlyckeklubben är fem poäng. Lagets defensiv är en stor anledning till framgången, då man just nu har släppt in minst mål i serien (32). Framåt fortsätter dessutom lagkapten Anna Wijk och hennes radarpartner Malin Andreásson att dominera. Duon har inte gått poänglösa i en enda match den här säsongen - och det är inte mycket som talar för att det blir ändring på den trenden på fredagskvällen.

Linköping har inte vunnit sedan slutet av oktober och har dessutom gjort minst mål i serien. Under det långa uppehållet har dock Christoffer Suominen och hans lag haft möjlighet att samla ny kraft inför den fortsatta säsongen - och kanske blir det ett nytänt Linköping som gästar Mora i den 14:e omgången. Laget är trots den dåliga formen inte helt avsågat och kan vid seger ta ett ordentligt kliv upp från sin bottenplacering.