Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

U19 MERITERAD SPELARE KLAR FÖR DAMLAGET

14 juni 2017 15:43

Hon har redan fått uppleva en SM-final med damerna och var denna säsong på dubbellicens från IBF Falun. Nu är 18-årige Alva Nordmark klar på riktigt för KAIS Mora. Alva har under fjolårssäsongen även hunnit med att representera U19-landslaget. Tre landskamper och en pinne på kontot hann det blir för Alva i den blågula dressen.


Här kommer en liten intervju med damernas senaste nyförvärv.

Hej Alva. Välkommen till KAIS Mora. Berätta lite kort om dig själv? – Hej och tack. Jag kommer från Hedemora och min moderklubb är IBF Hedemora. Går sista året i Falun på NIU (innebandygymnasium) och Barn- och Fritidsprogrammet till personlig tränare.

Du var en del av förra säsongen på dubbellicens och fick vara med på resan mot finalen. Hur var det att komma hit – Det var jätteroligt att få chansen, lärorikt och en stor utmaning. Det har varit spännande och rolig upplevelse att få vara med om resan till SM-finalen i Globen.

Hur känns det att på riktigt nu få tillhöra KAIS Mora? – Det känns riktigt bra och jag ser fram emot flytten till Mora som sker i början av augusti.

Vad har du fått för intryck av laget och föreningen? – Mitt första intryck var hur väl mottagen jag blev från första stund och har känt mig som en i laget. Alla har varit väldigt vänliga och hjälpsamma.

Hur hoppas du kommande säsong ska bli? – Jag tror och hoppas att jag får många utmaningar och att jag tillsammans med laget får vara med om en ny resa till SM-finalen.

Om du får sätta ihop en drömfemma där du ska vara med. Vilka spelare, gamla som nuvarande, i KAIS Mora skulle få lira med dig? – Vänster forward Alva Nordmark, center Anna Wijk, höger forward Therese Karlsson, backar Tone Einstulen och Elin Reinestrand

Tack så mycket och lycka till kommande säsong. – Tack själv

Här kan du se Alvas första mål i KAIS Mora tröjan.