Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Pixbo
PIX

KAIS Mora upp i serieledning

13 februari 2018 00:42
SSL Dam

Dagens match mot Pixbo slutade med vinst i Unihoc Arena inför 360 personer i publiken, 6-2 skrevs slutresultatet till. Och i och med vinsten i dagens match byter KAIS Mora och Pixbo plats i tabellen med KAIS Mora som ny serieledare.


Vad säger du om dagens match, Roger Jonsson?

-Vi började passivt, det kan ha att göra med att fredagens match satt i benen fortfarande där vi hade mycket tid på oss i den matchen. Sen pratade vi ihop oss mellan första och andra perioden och sen fick vi ordning på grejerna.

Elin Reinestrand sa i en intervju med P4 Dalarna att du skällde på laget? http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=6884188

-Det stämmer. Vi sa att vi får gå in och bli lite skitigare och sen i andra och tredje så gjorde vi rätt saker. Andra och tredje perioden tar vi med oss, sen har vi saker att lära trots att vi vinner idag.

Reinestrand framhöll, i samma intervju, laginsatsen i dagens match, håller du med?

-Ja, den fanns inte i första perioden. I andra och tredje så hjälps vi åt mer och jobbar för varandra. Det kanske satt i från i fredags.

Jessika Eriksson gjorde comeback i KAIS Mora och gör 2 mål, vad säger du om det?

-Det är kul, vi kan inte kräva att hon ska kunna allting på en gång, hon fick spela forward idag eftersom att det är en del spelare borta och den rollen är hon lite ovan i. Det är klart, klart godkänt.

Tack Roger!

Det var den 20e omgången i Svenska Superligan dam. Nu återstår 6 matcher i grundserien och sen är det dags för slutspel.

Mål och assist för KAIS Mora i dagens match: Jessika Eriksson ass Malin Lundquist, Amanda Öhman ass Elin Reinestrand, My Kippilä ass Anna Wijk, Amanda Wall ass Anna Wijk, My Kippilä ass Anna Wijk, Jessika Eriksson.

Matchinformation från dagens match finner ni här: http://www.innebandy.se/ResultatSpelprogram/iBIS-spelprogram/SSL-dam-201718/