Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Sirius
SIR

Bäfve: ”Ambitionen är största skillnaden”

22 mars 2018 07:31
SSL-SLUTSPELET

Intervju med Frida Bäfve, som i kvartsfinalen ställs mot sina tidigare lagkamrater i Sirius.


Slutspelet är igång och ni ställs emot dina gamla lagkamrater från Uppsala. Hur är känslan inför kvartsfinalserien? -Jo men jag har en bra känsla inför vad som komma skall. Känns som vi fått bättre och bättre stäm i laget ju längre säsongen gått. Ska bli kul att ställas mot mina gamla lagkamrater. Gör mig extra taggad och hoppas och tror att jag kan få med resten av laget på det tåget!

Du har nu spelat en grundserie med KAIS Mora. Hur tycker du att säsongen varit? -Tycker säsongen har varit bra över lag. Har kommit in mer och mer i vårt spel och känner att jag tar kliv hela tiden!

Några skillnader eller likheter som är värda att poängtera om du jämför Klubbarna? -Den största skillnaden är ju såklart ambitionen. Kais har som mål att vara med och slåss om guldet och där är inte Sirius än på samma vis. Vi har ett lag med många stjärnspelare som är extremt bollskickliga, det blir en annan typ av innebandy helt klart!

Hur tror du att matchserien kommer se ut och hur tror du den slutar? -Jag både tror och hoppas att vi går segrande ur den här kvartsfinalserien. Sen om det tar 3,4 eller 5 omgångar återstår att se. Bästa tänkbara senario är såklart 3 raka!

Tack Frida. Matchen spelas ikväll 19.00 i Unihoc Arena. Välkomna!